Strong solutions
Powerful partners
Breite 50mm.png
По традиция Steca като фирма, предоставяща услуги за електрониката (EMS-Provider) и производител на соларната електроника и зарядни системи за акумулатори е синоним на идеи и иновации. Всички ние с лична отговорност и умения създаваме индивидуални електронни продукти с убедително качество и ги предлагаме на глобалните пазари. Опростените работни процеси, честните партньорства и прозрачната комуникация са постижими и водят до нашия общ успех.

Обмислените и съгласувани помежду си процеси, комбинирани с компетентността, гъвкавостта и опита на модерната фирма за услуги, допринасят съществено за успеха на проекта. Steca владее тези стъпки и процеси и гарантира производство в срок, високо постоянно качество и адекватно съотношение цена-качество.

Щека Електроник е водещ производител на соларна електроника, налагащ в международен план нови мащаби в управлението и употребата на слънчева енергия. В трите пазарни сегмента: мрежово-свързани фотоволтаични системи, автономни фотоволтаични системи, соларно-термични системи, фирмата е символ за иновация и далновидност. Ние налагаме най-високи стандарти за качество в разработката, производството и пласмента на нашите продукти.

Trade fairs Seminars Download product catalogues
Батерийната зарядната техника на Щека се отличава от самото начало с високо качество и
издръжливост. Затова от няколко десетилетия разработваме ефективна и лесна за обслужване зарядна техника в сътрудничество с водещи производители на батерии и институти, за да гарантираме сигурната употреба на Вашите батерии.
Ще се радваме на Вашите идеи и въпроси относно фирмата, нашите продукти и услуги. Изпратете ни съобщение, ние ще ви отговорим своевременно.
Предприятието
Steca Elektronik GmbH

Fon: +49-(0)8331-8558-0
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

Е-mail: info@steca.de
Формуляр за контакт
Услуги в областта на електрониката
Електрониката, Развойни дейност

Fon: +49-(0)8331-8558-240
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

E-mail: Michael.Ackers@steca.de
Формуляр за контакт


Соларна енергия
Соларна електроника, Зарядни системи

Fon: +49-(0)8331-8558-100
Service: +49-(0)8331-8558-833
Факс: +49-(0)-8331-8558-132
E-mail: info@stecasolar.de
Формуляр за контакт


Щека Електроник ЕООД

Щека, Сграда, производство

Опазване на околната среда в серийното производство

Услугите и продукцията ни са ориентирани към екологично бъдеще. Навсякъде по света допринасяме за намаляване на консумацията на енергия и ефективно използване на регенеративните източници на енергия с продукти с висока мощност. За постигането на тази цел сме добре подготвени. Предлагаме услуги в сферата на електрониката за домaкинската и автомобилна, аграрна и екологична, транспортна и строителна техника, техника за промишлеността и медицината. Освен това разработваме продукти с марка Щека, които подкрепят екологичното използване на слънчевата енергия. Ние сме едни от малкото производители, които обслужват всички три пазарни сегмента: фотоволтаични мрежови системи, фотоволтаични автономни системи, соларно-термични системи. Освен това създаваме батерийни зарядни системи, които използват максималния потенциал на устройството за съхраняване на енергия.

С производство си Щека дава добър пример: фирмата използва само методи на производство, отговарящи на строгите екологични критерии. Щека участва активно в изследователски проекти за ефективно използване на енергията и опазване на климата.
Точно затова правителството е посочило Щека като водещ представител в сферата на производство на енергия в атласа за екологични технологии „Green Tech made in Germany”.
Целта на екологичната политика на Щека Електроник ЕООД е устойчива и опазваща околната среда организация, която предоставя услуги и продукти за екологично бъдеще. Фирмата разглежда цялата верига на добавената стойност от тази гледна точка, като включва в това доставчици и клиенти.

Щека е сертифицирана по ISO 14001:2004 и е организирана съобразно Наредбата за еко-одити на ЕО.breadcrumb
x
produktvergleich