продукти

StecaGrid Connect

Мрежова карта

StecaGrid Connect 3D.jpg
X
StecaGrid Connect 3D.jpg

описание

За конфигуриране и мониторинг на място, инверторите StecaGrid-Master(главен)- са стандартно оборудвани с модул за съхранeние на данни и дисплей. За комуникация с компютър, фирма Steca предлага мрежова карта: StecaGrid Connect. Интегрираният в нея web-сървър дава възможност без допълнителен софтуер с помощта на стандартен web-браузър (например Интернет експлорър) да се визуализират данните за произведената електроенергия и актуалния работен статус на системата.

Допълнителна възможност за графично възпроизвеждане и архивиране на данните дава потребителската версия на програмата StecaGrid Connect User (Потребител), която се разпространява безплатно. Персонален  компютър е напълно достатъчен за визуализация и анализ на данните от соларната система с помощта на програмата.

За нуждите на сервизния персонал Steca предоставя версията StecaGrid Connect Service (Сервиз), която е идеален инструмент, гарантиращ кратковременна и точна реакция при нужда, допринасящ за гладкото и безпроблемно сервизно обслужване на соларната система.

Дистанционен мониторинг

Ако се включи инверторът посредством мрежовата карта към интернет е възможен мониторинг на системата от всяка точка по света. Достъпът е защитен с парола и може да се осъществи с помощта на програмата за мониторинг StecaGrid Connect версия Потребител/Сервиз или най-лесно с помощта на стандартен Web-браузър.

Към всичко това  Steca  предлага и възможността за външен мониторинг. Посредством Е-мейл потребителят получава не само информация за производството, но и за  възникнали проблеми със соларната система.

head-download

download_productpdf

  •  StecaGrid Connect productdatasheet BG · pdf · 0,165 MB
  •  StecaGrid Connect productdatasheet DE · pdf · 0,164 MB
  •  StecaGrid Connect productdatasheet EN · pdf · 0.164 MB
  •  StecaGrid Connect productdatasheet FR · pdf · 0,164 MB
  •  StecaGrid Connect productdatasheet IT · pdf · 0,164 MB

productdownload_manual

  •  StecaGrid Connect productdownload_item-manual DE, EN, FR · pdf · 7,171 MB
breadcrumb
x
produktvergleich