Предприятие
Breite 50mm
По традиция Steca като фирма, предоставяща услуги за електрониката (EMS-Provider) и производител на соларната електроника и зарядни системи за акумулатори е синоним на идеи и иновации. Всички ние с лична отговорност и умения създаваме индивидуални електронни продукти с убедително качество и ги предлагаме на глобалните пазари. Опростените работни процеси, честните партньорства и прозрачната комуникация са постижими и водят до нашия общ успех.

Обмислените и съгласувани помежду си процеси, комбинирани с компетентността, гъвкавостта и опита на модерната фирма за услуги, допринасят съществено за успеха на проекта. Steca владее тези стъпки и процеси и гарантира производство в срок, високо постоянно качество и адекватно съотношение цена-качество.

Щека Електроник е водещ производител на соларна електроника, налагащ в международен план нови мащаби в управлението и употребата на слънчева енергия. В трите пазарни сегмента: мрежово-свързани фотоволтаични системи, автономни фотоволтаични системи, соларно-термични системи, фирмата е символ за иновация и далновидност. Ние налагаме най-високи стандарти за качество в разработката, производството и пласмента на нашите продукти.

Trade fairs Seminars Download product catalogues
Батерийната зарядната техника на Щека се отличава от самото начало с високо качество и
издръжливост. Затова от няколко десетилетия разработваме ефективна и лесна за обслужване зарядна техника в сътрудничество с водещи производители на батерии и институти, за да гарантираме сигурната употреба на Вашите батерии.
Ще се радваме на Вашите идеи и въпроси относно фирмата, нашите продукти и услуги. Изпратете ни съобщение, ние ще ви отговорим своевременно.
Предприятието
Steca Elektronik GmbH

Fon: +49-(0)8331-8558-0
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

Е-mail: info@steca.de
Формуляр за контакт
Услуги в областта на електрониката
Електрониката, Развойни дейност

Fon: +49-(0)8331-8558-240
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

E-mail: Michael.Ackers@steca.de
Формуляр за контакт


Соларна енергия
Соларна електроника, Зарядни системи

Fon: +49-(0)8331-8558-100
Service: +49-(0)8331-8558-833
Факс: +49-(0)-8331-8558-132
E-mail: info@stecasolar.de
Формуляр за контакт


Философия

Щека, Сграда, Лого
 71A2546
 71A2600

Коректни партньорства и прозрачна комуникация.

Steca е нарицателно за идеи и иновации като подизпълнител за електроника (EMS) и производител на продуктови линии на марката Steca в соларната електроника и системите за зареждане на батерии. Чрез собствената си отговорност и способности, всички ние създаваме индивидуални електронни продукти с убедително качество и ги предлагаме на световните пазари. Опростени бизнес процеси, коректни партньорства и прозрачна комуникация създават опит и ни водят заедно към успех.

Гъвкаво. Бързо. Надеждно.

Оптималното обслужване на клиентите е важен показател за качество на компанията. Фактор тук е ориентацията към Вашите потребности, т.е. гъвкавост, бързина, надеждност и рентабилност. Екипът ни отдава голямо значение на това, да сме по всяко време на разположение, за да гарантираме безпроблемното сътрудничество между вас, развойната дейност, логистиката и производството.


Нашата цел: Бизнес съвършенство

Нашия път: с LEAN всеки ден стъпка по стъпка да се подобряваме
Работим съвместно с нашите служители за непрекъснато подобрение: по-гъвкави процеси, по-целенасочена комуникация и сътрудничество, трайно решаване на проблемите и по- атрактивни продукти.
Ние се учим чрез непрекъсната проверка и съгласуване. Подобряваме се чрез стандартизиране и коригиране. По този начин не пропускаме нито един отдел от нашата компания, независимо дали е производство, администрация или развойна дейност.
Добре обмислени, но без да се губим в подробности, ние бързо прилагаме идеите в практиката. Това ни води винаги до по- добри решения. За тази цел обучаваме ръководството и служителите си да станат LEAN- експерти.
breadcrumb
x
produktvergleich