продукти

Мрежов инвертор

Photovoltaikanlage, PV, Wohnsiedlungen, Einfamilienhaus

coolcept-инвертор за еднофамилни и многофамилни къщи

Продуктовата гама coolcept се разделя на еднофазни и трифазни coolcept- инвертори. И двата типа инвертори са разработени на базата на доказаната coolcept- топология и в работен режим остават студени, ефективни и гарантират дълъг експлоатационен живот. Те достигат най-висок коефициент на полезно действие и освен това са изключително леки и безшумни.

Еднофазен инвертор
Инверторите coolcept и coolcept-x работят в еднофазни електрически мрежи. С доказаната coolcept- топология те правят още по-ефективно еднофазното захранване на мрежата. Освен това се предлагат многобройни възможности за мониторинг на устройствата.

Трифазен инвертор
Инверторите coolcept³ и coolcept³-x са специално разработени за трифазни електрически мрежи. При трифазните инвертори енергията се подава в мрежата във всеки момент на поне две от фазите. По този начин значително се намалява необходимостта от съхранение на енергия в устройството, което има положителен ефект върху дългия експлоатационен живот. Coolcept³- топологията се основава на досегашните coolcept- инвертори и работи също толкова ефективно. Освен това coolcept³ уредите за вътрешна употреба са пригодени за свързване с акумулатор за съхранение на енергията.

Слънчевата енергия ви прави независими

Независими от ценовите споразумения на големите производители на енергия. Независими от енергийната политика на страните- износители на конвенционални източници на енергия.

Фотоволтаикът е самостоятелен

Слънчевата енергия се генерира там, където се консумира. Това означава: без загуби на енергия, без разходи за пренос и разпределение!

Просто произвеждайте електричество сами!

В допълнение към типичните еднофамилни къщи, се препоръчват също гаражите и заслоните за автомобили, както и покривите на многофамилни къщи за производство на електроенергия. Електричеството се разпределя регионално в селището чрез електрическата мрежа за ниско напрежение. Тук се изискват решения, съгласувани с индивидуалната ситуация. Оптималното производство на енергия при лесна поддръжка и работа са критерии, които са важни за потребителя.

Темата за собствено потребление също набира популярност: за потребителя на фотоволтаично устройство, самопроизведената енергия отчасти е по-изгодна от доставената от електрическата мрежа.breadcrumb
x
produktvergleich