продукти
Breite 50mm.png
По традиция Steca като фирма, предоставяща услуги за електрониката (EMS-Provider) и производител на соларната електроника и зарядни системи за акумулатори е синоним на идеи и иновации. Всички ние с лична отговорност и умения създаваме индивидуални електронни продукти с убедително качество и ги предлагаме на глобалните пазари. Опростените работни процеси, честните партньорства и прозрачната комуникация са постижими и водят до нашия общ успех.

Обмислените и съгласувани помежду си процеси, комбинирани с компетентността, гъвкавостта и опита на модерната фирма за услуги, допринасят съществено за успеха на проекта. Steca владее тези стъпки и процеси и гарантира производство в срок, високо постоянно качество и адекватно съотношение цена-качество.

Щека Електроник е водещ производител на соларна електроника, налагащ в международен план нови мащаби в управлението и употребата на слънчева енергия. В трите пазарни сегмента: мрежово-свързани фотоволтаични системи, автономни фотоволтаични системи, соларно-термични системи, фирмата е символ за иновация и далновидност. Ние налагаме най-високи стандарти за качество в разработката, производството и пласмента на нашите продукти.

Trade fairs Seminars Download product catalogues
Батерийната зарядната техника на Щека се отличава от самото начало с високо качество и
издръжливост. Затова от няколко десетилетия разработваме ефективна и лесна за обслужване зарядна техника в сътрудничество с водещи производители на батерии и институти, за да гарантираме сигурната употреба на Вашите батерии.
Ще се радваме на Вашите идеи и въпроси относно фирмата, нашите продукти и услуги. Изпратете ни съобщение, ние ще ви отговорим своевременно.
Предприятието
Steca Elektronik GmbH

Fon: +49-(0)8331-8558-0
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

Е-mail: info@steca.de
Формуляр за контакт
Услуги в областта на електрониката
Електрониката, Развойни дейност

Fon: +49-(0)8331-8558-240
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

E-mail: Michael.Ackers@steca.de
Формуляр за контакт


Соларна енергия
Соларна електроника, Зарядни системи

Fon: +49-(0)8331-8558-100
Service: +49-(0)8331-8558-833
Факс: +49-(0)-8331-8558-132
E-mail: info@stecasolar.de
Формуляр за контакт


Мрежов инвертор

Photovoltaikanlage, PV, Wohnsiedlungen, Einfamilienhaus

coolcept-инвертор за еднофамилни и многофамилни къщи

Продуктовата гама coolcept се разделя на еднофазни и трифазни coolcept- инвертори. И двата типа инвертори са разработени на базата на доказаната coolcept- топология и в работен режим остават студени, ефективни и гарантират дълъг експлоатационен живот. Те достигат най-висок коефициент на полезно действие и освен това са изключително леки и безшумни.

Еднофазен инвертор
Инверторите coolcept и coolcept-x работят в еднофазни електрически мрежи. С доказаната coolcept- топология те правят още по-ефективно еднофазното захранване на мрежата. Освен това се предлагат многобройни възможности за мониторинг на устройствата.

Трифазен инвертор
Инверторите coolcept³ и coolcept³-x са специално разработени за трифазни електрически мрежи. При трифазните инвертори енергията се подава в мрежата във всеки момент на поне две от фазите. По този начин значително се намалява необходимостта от съхранение на енергия в устройството, което има положителен ефект върху дългия експлоатационен живот. Coolcept³- топологията се основава на досегашните coolcept- инвертори и работи също толкова ефективно. Освен това coolcept³ уредите за вътрешна употреба са пригодени за свързване с акумулатор за съхранение на енергията.

Слънчевата енергия ви прави независими

Независими от ценовите споразумения на големите производители на енергия. Независими от енергийната политика на страните- износители на конвенционални източници на енергия.

Фотоволтаикът е самостоятелен

Слънчевата енергия се генерира там, където се консумира. Това означава: без загуби на енергия, без разходи за пренос и разпределение!

Просто произвеждайте електричество сами!

В допълнение към типичните еднофамилни къщи, се препоръчват също гаражите и заслоните за автомобили, както и покривите на многофамилни къщи за производство на електроенергия. Електричеството се разпределя регионално в селището чрез електрическата мрежа за ниско напрежение. Тук се изискват решения, съгласувани с индивидуалната ситуация. Оптималното производство на енергия при лесна поддръжка и работа са критерии, които са важни за потребителя.

Темата за собствено потребление също набира популярност: за потребителя на фотоволтаично устройство, самопроизведената енергия отчасти е по-изгодна от доставената от електрическата мрежа.breadcrumb
x
produktvergleich