Информационни бюлетини

Breite 50mm
По традиция Steca като фирма, предоставяща услуги за електрониката (EMS-Provider) и производител на соларната електроника и зарядни системи за акумулатори е синоним на идеи и иновации. Всички ние с лична отговорност и умения създаваме индивидуални електронни продукти с убедително качество и ги предлагаме на глобалните пазари. Опростените работни процеси, честните партньорства и прозрачната комуникация са постижими и водят до нашия общ успех.

Обмислените и съгласувани помежду си процеси, комбинирани с компетентността, гъвкавостта и опита на модерната фирма за услуги, допринасят съществено за успеха на проекта. Steca владее тези стъпки и процеси и гарантира производство в срок, високо постоянно качество и адекватно съотношение цена-качество.

Щека Електроник е водещ производител на соларна електроника, налагащ в международен план нови мащаби в управлението и употребата на слънчева енергия. В трите пазарни сегмента: мрежово-свързани фотоволтаични системи, автономни фотоволтаични системи, соларно-термични системи, фирмата е символ за иновация и далновидност. Ние налагаме най-високи стандарти за качество в разработката, производството и пласмента на нашите продукти.

Trade fairs Seminars Download product catalogues
Батерийната зарядната техника на Щека се отличава от самото начало с високо качество и
издръжливост. Затова от няколко десетилетия разработваме ефективна и лесна за обслужване зарядна техника в сътрудничество с водещи производители на батерии и институти, за да гарантираме сигурната употреба на Вашите батерии.
Ще се радваме на Вашите идеи и въпроси относно фирмата, нашите продукти и услуги. Изпратете ни съобщение, ние ще ви отговорим своевременно.
Предприятието
Steca Elektronik GmbH

Fon: +49-(0)8331-8558-0
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

Е-mail: info@steca.de
Формуляр за контакт
Услуги в областта на електрониката
Електрониката, Развойни дейност

Fon: +49-(0)8331-8558-240
Факс: +49-(0)-8331-8558-131

E-mail: Michael.Ackers@steca.de
Формуляр за контакт


Соларна енергия
Соларна електроника, Зарядни системи

Fon: +49-(0)8331-8558-100
Service: +49-(0)8331-8558-833
Факс: +49-(0)-8331-8558-132
E-mail: info@stecasolar.de
Формуляр за контакт


Групата AL-KO инвестира в Steca Elektronik GmbH

20161215 PM Steca Invest

Мюнхен/Меминген – Групата AL-KO GmbH със седалище в Мюнхен, дружество майка на международната компания AL-KO Kober SE, става инвеститор и стратегически партньор на фирмата за електронни услуги от Меминген – Steca Elektronik GmbH. AL-KO и Steca се договориха от 01.01.2017 г. AL-KO да поеме мажоритарната част от дяловете в Steca чрез увеличаване на капитала. Семейството основател Фойгтсбергер ще продължи да бъде активно свързано с компанията като съдружник.

Steca е основана през 1976 година и днес е желан партньор на промишлеността за разработване и производство на електронни модули (EMS) и кабелна техника за широк спектър на приложение. Втората силна страна на специалистите от Меминген е соларното електронно оборудване с фокус върху преобразувателите за бележещия голям растеж сегмент на фотоволтаичните системи за съхраняване на енергия. Със 700 служители в клоновете си в Меминген и България Steca реализира годишен оборот от 70 милиона евро.

Steca ще образува самостоятелно бизнес направление на групата AL-KO заедно със съществуващите сегменти за въздушна техника и климатични системи, градинска техника, както и автомобилна техника. Като част от групата AL-KO Steca ще спечели както от породения от синергията потенциал в сферите на стратегическите покупки, дистрибуцията и сервизното обслужване, така и от ноу-хауто и силата на AL-KO в сферата на интернационализирането и финансирането на проекти.

Раймонд Кобер, управител на AL-KO GmbH: „С включването си в Steca ние допълваме групата AL-KO не само с многообещаваща фирмена сфера, но и поставяме основите за трайна и стабилна стратегия на растеж при Steca. Това е предпоставката за разгръщане на конкурентоспособността на фона на нарастващите глобални предизвикателства.“

Петер Фойгтсбергер, управляващ съдружник на Steca Elektronik GmbH: „Радваме се, че с AL-KO спечелихме за партньор една както новаторска, така и богата на традиции компания от региона на Швабия. Това ще ни позволи заедно да форсираме вече планирани проекти за развитие и инвестиции, които ще усилят нашата позиция като партньор от най-висока класа в промишлеността в сферите на електронните услуги и соларното електронно оборудване.“

Steca ще продължи да се ръководи от настоящото управително тяло. Петер Фойгтсбергер отговаря за финансите, а брат му Михаел Фойгтсбергер – за соларното електронно оборудване и развойната дейност. Сферата на производство на електронни модули (EMS) и производственият процес се ръководят от д-р Гералд Кацлер, който преди това е работил за Osram на много места в целия свят като директор на заводи.
breadcrumb
x
produktvergleich